TRE GRUNDE TIL AT VÆLGE EN EKSTRA STOR SENG

Det er luksus at kunne brede sig i en stor seng, men det kan faktisk også være temmelig praktisk for børnefamilier med lidt med ekstra plads til hele familien, og ikke mindst kan det se rigtig pænt ud med en stor seng som møbel i soveværelset.

Du kan rigtigt flyde ud
Måske kan du bare godt lide at brede dig. Måske har du lyst til at være på tværs, sådan helt bogstaveligt talt og det kan du med en stor seng. Det kan også være at du bare ligger meget uroligt og generere din partner med albuer og knæ.

Der er plads til hele familien
Har du mindre børn der kommer ind om natten, kan det hurtigt blive trangt med pladsen i en almindelig dobbeltseng. Får du en seng i specialmål er der lige pludselig plads til at hele familien kan sove behageligt.

Det er et flot møbel
Har man en seng der fylder en god del af soveværelset er det vigtigt at sammensætte den så den fremstår flot og som et pænt møbel. Det kræver selvfølgelig lidt af sengetøj og design af seng. Der er et utal af muligheder så du får lige præcis det møbel der passer til dit rum og dine behov.

Kig ned i butikken og se hvordan en ekstra stor seng kan se ud med den rette opredning eller læs mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.