THOMAS NÅEDE TOPPEN

Kilimanjaro er besejret. Climb for Charity’s topteam nåede til tops.

Efter lange opadstigende dagsmarcher gennem jungle, højslette, steppe og sten, afsluttet med den sidste prøve på styrke, udholdenhed toppet med lidt højdesyge, nåede 34 ud af de 36 deltagere til tops på Kilimanjaro. Den sidste stigning fra 4700m til 5895m på en enkelt nat (og retur) var allersidste test til toppen.

Stigningen begyndte kl 23.30. De 36 i gruppen blev ledsaget af lokale guider som skulle have puslespil med tempo versus stigning og tid til at gå op i en højere enhed. Den valgte strategi om en langsom opstigning var næsten perfekt og kun en enkelt måtte vende om og en blev tilbage i Basecamp.

Thomas her fra Copenhagen Comfort Beds var en af de seje 34 deltagere der kom hele vejen til tops, og vi er glade for at have ham hjemme igen i god behold.

Climb for Charity holdet har med denne bestigning allerede samlet 778.000kr. ind til Børneulykkesfonden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.