VIGTIGHEDEN AF EN GOD SENG

Når man rejser meget er der ikke noget bedre end at komme tilbage til sin egen seng hvis den altså er god 

Jeg har haft mange senge gennem livet og sjældent nogen af særlig god kvalitet. Det var ok da jeg var ung og kroppen smidig, men i de senere år har jeg godt kunne mærke at jeg har sovet på en Ikea seng af halvdårlig kvalitet.
Vi har haft samme seng siden 2010 og de første år da madrassen stadig var fjedrende lagde jeg ikke så meget mærke til det. Først da jeg begyndte at rejse meget ku jeg mærke forskel, og hver gang min kæreste spurgte om det var rart at være hjemme igen og sove i sin egen seng, så måtte jeg sige: Ja det er dejligt at være hjemme men hold nu k”’ en dårlig seng og hvor kan jeg mærke forskel.

Læs hele indlægget her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.