IRINA// DERFOR SOVER VI I EN EKSTRA STOR SENG

I forbindelse med flytning til nyt hus, var Irina Olsen på besøg hos os i butikken på Frederiksberg hvor hun valgte en ny seng til familien i størrelsen 2,10 x 2,10 som er en af vores ekstra store senge.
 Vi har talt med Irina omkring hvorfor valget faldt på lige netop denne seng.

 

Hvorfor valgte du lige præcis den her seng?

Vi gik med det samme efter en stor seng og den er både designmæssigt matchende med vores stil i det nye hus og super komfortabel.

 

Hvorfor valgte du en ekstra stor seng?

Vi ligger ofte alle 3 og sover i sengen og vi skal kunne sove komfortabelt uden at det forstyrer vores nattesøvn at vi alle vender og drejer os. Vi foretrækker den ekstra store seng, så man rigtig kan nyde serieaftener (eller nætter i weekenderne) og koble helt af på en luksus måde.

 

Kan du mærke forskel allerede nu?

Jeg kan mærke den VILDESTE forskel. Jeg troede vores gamle seng var okay, men efter at have sovet i den nye seng i en måneds tid nu, kan jeg da godt se at vi gik glip af noget før. Vi har aldrig sovet bedre ! Altså det er et helt andet niveau og god søvn er så utrolig vigtig for os, både personligt og arbejdsmæssigt. Den fantastiske seng har helt klart forbedret vores livskvalitet.


Fik du den vejledning du havde brug for?

Jeg fik enorm god vejledning i butikken og fik testet sengen og valgt det helt rette hovedgærde. Det er ikke nemt at bestemme sig for den helt perfekte seng og det var rart med professionelle råd.

 

Var der noget der overraskede dig ?

Min kæreste har fået den lidt hårdere side og jeg har fået den lidt blødere. Jeg har egentlig ikke vidst før, at man kunne tilpasse det på den måde og jeg er helt overvældet over hvor godt man åbenbart kan ligge.

Læs mere om vores ekstra store senge her, eller kig ned i butikken og få en snak om dine behov.